top of page

Automatische poort

Tot nu toe waren wij altijd van mening dat een toegangscontrolesysteem bij de ingang van de camping niet nodig was, omdat wij onze klanten liever vrij verkeer garandeerden.

Dit vereiste echter visuele bewaking van "indringers", hetgeen niet bevredigend was. Gezien de toename van ongepast gedrag zijn wij geleidelijk van mening veranderd en hebben wij gezocht naar een oplossing waarmee wij de toegang van buitenlandse voertuigen tot de camping kunnen verbieden zonder het vrije verkeer van onze gasten te belemmeren.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een slagboom die de borden leest, wat voor ons eenvoudig was en voor onze gasten volkomen transparant, net als toen er geen toegangscontrole was.


Stap 1: Nadat de exacte locatie is bepaald, moet een gat worden gegraven dat diep genoeg is: ⛏️. De betonnen basis moet namelijk groot en zwaar zijn om onbeweeglijk te blijven ondanks de duizenden bewegingen die de barrière elk jaar zal maken.Stap 2: de betonbekisting wordt voorbereid en de TPC's (Tubes for Cable Protection) ook wel mantels genoemd, die zullen worden gebruikt voor de stroom- en communicatiekabels worden gelegd 🔌.Stap 3: het storten van het beton en na droging het strippen van de ondergrond, hier stopt ons werk.Stap 4: het bedrijf neemt de installatie van de barrière zelf over 🧑‍🔧. De voet (rood metalen frame), de lier (kleine grijze steun aan de andere kant) en de rail (mobiel deel van het hek) moeten worden geïnstalleerd. Ook de camera en alle veiligheidssensoren moeten worden toegevoegd, evenals de voedings- en communicatiekabels.Stap 4: Voor een optimale werking is een hele reeks aanpassingen van de slagboom en van de software-instellingen nodig 💻, daarna spelen we het proefkonijn met verschillende voertuigen om allerlei scenario's te testen en na te gaan of er geen storingen of gevaar voor mensen is 📋.

En nu werkt het perfect!Maart tot April 2022

60 vues0 commentaire

コメント


bottom of page